SKOTTLAND GOLFRESOR

Golfresor till Skottland och St Andrews Old Course!

Äntligen kan du boka din drömresa till Golfens ursprung St Andrews och spela The Old Course!

Vi kan erbjuda bokade starttider på the Old Course genom vårt samarbete med St Andrews Links Trust. Vissa tider vår, sommar & höst är mycket eftertraktade och avsevärt dyrare än andra. Läs mer längre ned.

Longstay och golfresor med Golf Travel Plus

Vi räknar med att kunna erbjuda några 4-bollar med garanterad starttid på Old Course under 2023. Paket med golf, boende och transporter.

Intresserad? Sätt upp dig på vår “Old Course” lista, där alla får erbjudandet samtidigt och det är först till kvarn som gäller.  

Om du är intresserad av en bokad starttid för 2024, anmäl ditt intresse redan nu (mellan 18 april och 16 oktober 2023 är det fullbokat, sannolikheten för återbud är minimal). 

Prisexempel per person i delat dubbelrum med frukost baserat på 4 spelare beroende på period, mellan £3000 och £4000 för paket med boende 5 nätter på 5* Old Course Hotel med frukost, 4 rundor golf, varav en bokad på Old Course, och alla transporter i St Andrews. Flyg till Edinburgh tillkommer. Övriga rekommenderade banor är New Course, Castle Course m fl. Välj själv vilka du vill spela. I paketen med Old Course ingår spel på en bana till.

Våra paket innehåller spel på Kingsbarns Golf Links, läs här.! En fantastiskt fin bana väl värd ett besök även om det är hög green fee. Men spelar du 2 rundor under veckan blir det avsevärt billigare.

Under högsäsong går det bara att boka 4-bollar på Old Course och den andra banan i paketet, vilket innebär att antingen bokar du för 4 spelare eller om ni bara är 2 försöker vi hitta 2 till.

Självklart kan du boka ett St Andrews paket hos oss utan spel på Old Course!

Då är priset givetvis mycket lägre och det behövs inte så lång framförhållning. Du kan välja vilka banor du vill spela, om du vill bo Old Course Hotell eller något annat bra hotell och om transporter skall ingå. Och chansen att spela på Old Course finns. The Ballot” är en lottdragning avseende starttider på The Old Course som sker varje dag utom fredag (eftersom Old Course är stängt för golf på söndagar) för spel två dagar fram i tiden. Du kan anmäla dig till “The Ballot” när du vet vilka dagar du kommer att vara i St Andrews.

Prisexempel (andra tider på förfrågan):

£1.535 per person 17-31 oktober 2022 

  • 7 nätter på Hotel Ardgowan (gångavstånd till bl a Old Course, New Course och Jubilee Course) i delat dubbelrum med frukost.
  • 6 golfrundor, New Course, Jubilee Course och Castle Course. 2 på vardera.
  • Flygplatstransfer ToR, baserat på 2 personer.
  • Transport till Castle Course ( 8-10 minuter ) ToR, också baserat på 2 personer.

£880 per person 1-31 mars 2023 

  • 4 nätter på Hotel Ardgowan (gångavstånd till bl a Old Course, New Course och Jubilee Course) i delat dubbelrum med frukost.
  • 3 golfrundor, New Course, Jubilee Course och Castle Course. OBS! Fairwaymattor obligatoriskt.
  • Flygplatstransfer ToR, baserat på 2 personer.
  • Transport till Castle Course ( 8-10 minuter ) ToR, också baserat på 2 personer.
Golfresor till The Old Course Hotel St Andrews

Old Course Hotel

Golfresor till St Andrews Old Course

Swilcan Bridge på The Old Course

Ardgowan Hotel

 

 

 

 

 

 

Vi erbjuder boende på bl a Old Course Hotel, eller Ardgowan Hotel, båda ligger på gångavstånd till Ols Course, New Course, Jubilee Course m fl.

Boka din resa till St Andrews nu! Fyll i vårt bokningsformulär eller skicka ett mejl till oss.

OBS! Priserna i Engelska Pund ( £ ) är de som gäller. Vi har valt detta för att ingen skall överraskas av valutasvängningar. Vi fakturerar i två eller tre omgångar och det är valutakursen vid varje faktureringstillfälle som ligger till grund för den preliminära kostnaden i svenska kronor. När du betalt in anmälningsavgiften (oftast 50% av resans pris) justerar vi på slutfakturan för eventuella valutaförändringar från fakturatillfället till betalningstidpunkten. I samband med att vi skickar din slutfaktura valutasäkrar vi beloppet, så att vi inte behöver göra fler justeringar.

Edinburgh ligger på södra sidan av Forth of Fife

Från Skandinavien tar det 1 -1,5 timmar att flyga hit. Du kan ofta hitta bra direktflyg. Här är några länkar:

Norwegian     SAS     Ryan Air

Från Edinburghs flygplats tar det lite drygt 1 timme till St Andrews.

Funderingar och tips om flygbokning mm kan du läsa om på GOLFRESEBLOGGEN!

Bra att veta om

Priser & betalning