SKOTTLAND GOLFRESOR

Golfresor till Skottland och St Andrews Old Course!

Äntligen kan du boka din drömresa till Golfens ursprung St Andrews och spela The Old Course!

Genom samarbete med St Andrews Links Trust kan vi erbjuda garanterade starttider på Old Course. Det är mycket eftertraktade tider och därför tar de givetvis bra betalt.

Longstay och golfresor med Golf Travel Plus

Men det krävs rejäl framförhållning!

Tiderna för 2022 är i stort sett slut ( folk som inte kunde spela 2020 & 2021 + The Open i juli 2022) och för 2023 börjar det bokas!

Golfresor till The Old Course Hotel St Andrews

Old Course Hotel

Golfresor till St Andrews Old Course

Swilcan Bridge på The Old Course

 

 

 

 

 

 

Vi erbjuder spel på Old Course med boende på Old Course Hotel, som ligger precis vid The Old Course i St Andrews. Här kan du läsa mer om Old Course Hotel.

Om du är intresserad av att spela på St Andrews Old Course är det dags att boka nu! Fyll i vårt bokningsformulär eller skicka ett mejl till oss.

Pris per person i delat dubbelrum med frukost baserat på 4 spelare beroende på period, mellan £3000 och £4000 för paket med boende 5 nätter på 5* Old Course Hotel med frukost, 4 rundor golf, varav en garanterad på Old Course, och alla transporter i St Andrews. Flyg till Edinburgh tillkommer. Övriga rekommenderade banor är New Course, Castle Course m fl. Välj själv vilka du vill spela. I paketen med Old Course ingår spel på en bana till.

Våra paket innehåller spel på Kingsbarns Golf Links, läs här. Green fee på Kingsbarns är £348 under högsäsong 2022, dvs ca 4 400 SEK!

Under högsäsong går det bara att boka 4-bollar på Old Course och den andra banan i paketet, vilket innebär att antingen bokar du för 4 spelare eller om ni bara är 2 försöker vi hitta 2 till.

Självklart kan du boka ett St Andrews paket hos oss utan spel på Old Course!

Då är priset givetvis mycket lägre och det behövs inte så lång framförhållning. Du kan välja vilka banor du vill spela, om du vill bo Old Course Hotell eller något annat bra hotell och om transporter skall ingå. Och chansen att spela på Old Course finns, se nedan.

Det finns ett avsevärt billigare alternativ – att boka ett “Ballot”-paket genom oss. The Ballot” är en lottdragning avseende starttider på The Old Course som sker varje dag utom fredag (eftersom Old Course är stängt för golf på söndagar) för spel två dagar fram i tiden.

Ett paket som ovan, men utan garanterad starttid men deltagande i “The Ballot” kostar mellan 40% och 60% av ovanstående. Här gäller det att komma tidigt i veckan för att kunna delta så många gånger som möjligt!

OBS! Priserna i Engelska Pund är de som gäller. Vi har valt detta för att ingen skall överraskas av valutasvängningar. Vi fakturerar i två eller tre omgångar och det är valutakursen vid varje faktureringstillfälle som ligger till grund för den preliminära kostnaden i svenska kronor. Som referenskurs har vi valt Forex säljkurs (210502 är 1 GBP (£) = 12,6186 SEK). Vi justerar priset på slutfakturan för eventuella valutaförändringar från fakturatillfället till betalningstidpunkten. Det kan även förekomma justering efter slutfakturan. En justering kan innebära såväl höjt som sänkt pris i svenska kronor.

Edinburgh ligger på södra sidan av Forth of Fife

Från Skandinavien tar det 1 -1,5 timmar att flyga hit. Du kan ofta hitta bra direktflyg. Här är några länkar:

Norwegian     SAS     Ryan Air

Från Edinburghs flygplats tar det lite drygt 1 timme till St Andrews.

Funderingar och tips om flygbokning mm kan du läsa om på GOLFRESEBLOGGEN!

Bra att veta om

Priser & betalning