Golfresor till Costa del Sol

GT+ Costa del Sol Classic

Spela de bästa banorna på Costa del Sol!

T ex Finca Cortesin, värd för Solheim Cup 2023, La Reserva m fl. Detta är riktiga höjdarbanor (bland de 5-6 bästa i Spanien) och väl värda att spela åtminstone en gång!

Bo nära banorna på fina Hotel Encinar de Sotogrande.

Boka ett standardpaket och byt en eller flera rundor mot Finca Cortesin, La Reserva, San Roque Old eller nyrenoverade Alcaidesa Links. Även möjlighet till spel på Valderrama och Sotogrande Old. Tillägg enlig tabellen nedan..

Du kan även komplettera en “vanlig” golfresa eller en Longstay med en runda på t ex Finca Cortesin eller La Reserva. Mejla oss för pris (beroende på säsong)!

Självklart kan du välja andra kombinationer och tider än de vi föreslår nedan, bara att ringa eller mejla!  Mer om banorna kan du läsa längre ned!

Tänk på att dessa banor har handicapbegränsning, max 32 för damer och 24 för herrar. Vid anmälan skall handicap anges och handicapbevis uppvisas före spel. 

Flyg och eventuell hyrbil bokar du själv. Här är länkar till några flygbolag:

Norwegian     SAS     Air France/KLM     Ryan Air

GT+ Classic Golfresor till Costa del Sol!

Pris per person med boende 7 nätter på Hotel Encinar de Sotogrande i delat dubbelrum med frukost.
Fem rundor golf på La Reserva, San Roque Old, La Hacienda Links, Almenara & La Hacienda Heathland
  • 13.140:- i jan- feb
  • 15.290:- i mars-maj & sept-okt 

Vill du spela t ex Sotogrande, Finca Cortesin eller Valderrama?

Skicka ett mejl för prisförslag! Här kan du göra det! Gör det också om du vill ha pris för boende på Hotel Inmood San Roque.

Valderrama kräver deposition (inte återbetalningsbar) vid bokning, därför gäller inte våra tillfälliga resevillkor för paket med spel på Valderrama.


Golfen

Våra Standardpaket låter dig välja spel (antal GF enlig beställning) på Almenara, Alcaidesa Heathland, San Roque New, La Cañada och Valle Romano. Max en runda per bana. Tillägg för spel en extra runda på en av banorna 260:-.

Boka ett standardpaket och byt en eller flera rundor mot Finca Cortesin, La Reserva, San Roque Old eller nyrenoverade Alcaiseda Links. Även möjlighet till spel på Valderrama och Sotogrande Old. Tillägg enlig tabellen.

Golfresa till Valderrama costa del Sol med Golf Travel PlusReal Club Valderrama 

Spaniens bästa bana och enligt många fastlandseuropas bästa bana. Valderrama har varit värd för många stora tävlingar, bl a Volvo Masters.

Att spela här är en upplevelse, bl a är forecaddie obligatorisk i varje boll! Hur ofta har du spelat med forecaddie?

La Reserva Costa del SolLa Reserva 

en härlig bana i ett spännande landskap. En fin utmaning för dig och de få medlemmarna (ca 200 st). För några år sedan var årsavgiften ca 3 000€ om du siktar på att bli medlem. Inträdesavgift ca 33000€

 

 

Golfresor till Costa del Sol San RoqueSan Roque Golf Resort har två fina banor, gamla fina Old Course och New Course. Bra träningsområde med drivingrangen på två våningar.

Den gamla banan är är designad av Perry Dye. Banorna ligger nära Gibraltar och Valderrama.

Finca Cortesin Solheim Cup Finca Cortesin

en synnerligen exklusiv Resort med egen mästerskapsbana som är värd för Solheim Cup 2023. Passa på att spela här innan alla andra vill det!

Sotogrande GolfReal Club de Sotogrande

Robert Trent Jones första bana i Europa är fortfarande en spännande upplevelse! Med sina breda fairways och ondulerade greener är det en utmaning för alla att spela här!

 

 

 


Boendet

Vi erbjuder boende på Hotel Encinar de Sotogrande, som ligger mellan 5 och 20 minuter från banorna. Vi ordnar flygplatstransfer och transport till banorna om du så önskar.

Golfresa till Costa del Sol Golfresa till Hotel Encinar

Hotellet har swimmingpool, flera restauranger och erbjuder rum i flera kategorier. Ovan ett superiorrum.

Du kan också välja att bo på Inmood Hotel San Roque precis vid San Roque Golf.


Allmänt

Banorna som ingår i GT+ Costa del Sol Classic ligger längs solkusten mellan Marbella och San Roque nära Gibraltar.

Costa del Sol är precis som det låter – Solkusten. Här är vädret ofta mycket behaglig (utom sommarmånaderna, då det är mycket varmt). Vi har spelat golf här i shorts på nyårsafton!


Bra att veta om

Priser & betalning