OM OSS

Om oss

När du bokar en golfresa genom Golf Travel Plus gör du det hos oss, Hasse Bauer & Wiveca Wedin.

Vi har spelat golf i många år, rest mycket och blivit ganska kräsna framför allt när det gäller golfbanor (självklart också boende, men det verkar lättare att hitta bra boende än bra banor!).

Vi bor på Onsala, ca 30 km söder om Göteborg. Vår hemmabana är Gräppås, dit vi har 8 minuter att köra. Wiveca har varit medlem sedan klubben startade 1991.

Hösten 2013 hade vi bokat en golfresa till Cascais med en av de stora arrangörerna. Då vi upptäckte att de erbjöd spel på de i vårt tycke sämsta banorna i området bokade vi av och ordnade resan själva.

Väl i Cascais bestämde vi oss för att starta en Golfresebyrå som erbjuder bra boende och omväxlande och fina banor att spela på. Där föddes Golf Travel Plus by Midab AB.

Vill du ha riktigt bra service, bra boende och utmärkta bokar du genom oss!

Här är vi på Sotenäs GK

Hasse

Efter en sejour på bl a Volvo startade jag 1986 Sveriges första förmedling av datakonsulter (det hette så då…).

I början av 2000-talet blev jag delägare i Midab Data AB (därav Golf Travel Plus by Midab AB) där vi hade många av de största bolagen (Volvo, Ericsson, SonyEricsson, Astra, SEB, Tetra Pak m fl) som kunder.

Jag har ordnat resor för anställda och andra i mer än 35 år och 2014 etablerade vi Golf Travel Plus som dotterbolag till Midab Data. Sedan sommaren 2019 äger jag bolaget själv.

Golf har jag spelat i de flesta av Europas länder, en del i Afrika, Turkiet och USA. Handicap runt 11.

Wiveca

Har arbetat med kliniska läkemedelsstudier de senaste 30 åren. Har erfarenhet av att arrangera allt från stora internationella konferenser till företagsresor.

Handicap runt 22.

Här är våra kontaktuppgifter

Hasse Bauer   +46 733 17 07 53
hasse@golftravelplus.se

Wiveca Wedin   +46 708 94 55 64
wiveca@golftravelplus.se