Kopia SPANIEN GOLFRESOR

Long Stay Golf och Golfresor till Spanien!

Klicka på namnet och välj din ankomstflygplats. Läs mer om Spanien längre ned.

Long Stay Golf och Golfresor till Alicante i Spanien Long Stay Golf och Golfresor till Mallorca i Spanien

Tänk på att du kan välja Short Stay Golfresor på alla våra Long Stay Golf destinationer i Spanien!

Självklart väljer du själv när du vill resa, hur länge och hur många rundor golf som skall ingå.

Long Stay Golf och Golfresor till Spanien

Long Stay Golf och Golfresor prenumeration Nyhetsbrev

 

 

 

 

 

 

Spanien är vårt mest valda resmål!

Här finns allt du kan tänka dig för en lyckad golfresa, både Long Stay och Short Stay. Bra boende på hotell eller i fina lägenheter med självhushåll. Spännande restauranger med god mat. Och inte att förglömma de goda vinerna!

Golfbanorna vi erbjuder är trevliga, bra och omväxlande. Du kan hitta allt från i stort sett platta parkbanor till riktigt utmanande banor av högsta Europa klass. Vi erbjuder också paket med de absolut bästa banorna i Europa, t ex Valderrama, La Reserva och Zagaleta!

Hur vill du bo? Vi har många olika alternativ när du skall spela golf i Spanien!

På stranden, i tätort eller på en Golfresort? Vi har många alternativ. Titta i vår Reseväljare och hitta det du vill ha.

Stranden – t ex Guadalmina, Atalaya, Ona Alanda eller varför inte Hotell Alicante Golf?

Tätort – t ex Hotell Alicante Golf och Roda Golf med boende i Los Alcazares.

Golfresort – t ex Guadalmina, Valle Romano, La Finca eller La Sella.

Våra Long Stay Golf och Short Stay Golfresor till Spanien är mycket flexibla.

Long Stay är normalt 28 nätter eller mer (ibland lönar det sig att boka Long Stay även om du bara kan vara borta drygt 2 veckor…) med golf inkluderad. Oftast på flera banor.

Short Stay Golfresor är allt från 2-3 nätter, kanske en långhelg och upp till 2-3 veckor (sedan blir det Long Stay…).

På alla våra Long Stay och Short Stay destinationer bestämmer du själv avresedag, reslängd, antal golfrundor, transfer/hyrbil mm. När du bestämt dig för resmål förbokar vi starttider åt dig efter dina önskemål. Vill du spela tidigt eller sent? Flera rundor per dag? Vi kan ordna det mesta!

I tabellen här nedanför ser du vilka ankomstflygplatser som är lämpliga. För några resmål kan du välja Alicante eller Malaga. När du klickar på en Resort eller ett Hotell får du mer information och även prisförslag för resor med olika längd. Självklart kan du lägga till nätter och golfrundor som det passar dig!

Välj ankomstdag och reslängd för att kunna få bra och prisvärt flyg. Tänk på att flygbolagen har ändrat/ändrar sin bagageregler då och då. Kolla noga vad som gäller att ta med golfbagen. Om du reser på en Short Stay kanske du kan klara dig med bara handbagage och golfbagen. Läs mer här

Vill du spela andra banor, oftare (eller kanske inte så ofta) är det i allmänhet inga problem, vi bokar åt dig!

Flyg och hyrbil bokar du bäst själv (men vi kan boka flyg åt dig). Här är länkar till några flygbolag:

Norwegian     SAS     Air France/KLM     Ryan Air

 

På många av våra resmål klarar du dig utan hyrbil, inte bara vid Short Stay utan också vid vissa av våra Long Stay destinationer.

Vi bokar prisvärd transfer och runt Alicante och på Costa del Sol även transporter till andra banor! Vid Long Stay rekommenderar vi hyrbil. I Reseväljaren kan du se vilka resmål du kan välja där vår flygplatstransfer är ett bra alternativ. Tänk på att om ni är mer än 2 personer blir transferkostnaden avsevärt lägre per person, ofta lönar det sig inte att hyra bil.

Intresserad av prisvärda specialerbjudanden från våra leverantörer för din Long Stay eller golfresa till Spanien? Klicka här!

Vi får ofta erbjudanden från våra leverantörer. Det kan vara “Boka tidigt”  rabatt, boka 8 betala för 7 osv.