Flyg

Reser ni på Egen Hand eller Long Stay bokar ni ert flyg själva. Vi kan boka flyget åt er, men då måste vi oftast få betalt för flygbiljetten innan vi bokar flyget. Denna inbetalning ingår i anmälningsavgiften och återbetalas inte vid en eventuell avbokning.

Vi använder själva oftast SAS, Norwegian, KLM/Air France eller Turkish Airlines. Alla har bra priser om man är tidigt ute. SAS och Norwegian har också direktflyg från flera platser i Sverige.

Både SAS och Norwegian säljer sina biljetter per resväg. Du kan boka utresa med det ena bolaget och hemresa med det andra. På så sätt hitta bra priser och dagar som passar dig.

PÅ SAS är det oftast fördelaktigt att boka SAS Plus. Då ingår 2x23kg bagage. Så du slipper betala extra för bagen. Dessutom ingår mat ombord och lounge på flygplatsen. Biljetten är dessutom omboknings- och återbetalningsbar.

Även Norwegian har plusalternativ som lönar sig. Klicka inte bara i det lägsta priset. De har t.ex. en klass där man för plus 200 kr får med ett bagage och får reservera sittplats. Billigare än att göra det var för sig. Golfbagen bokas för sig, ca 300 kr per väg.

På Turkish Airlines ingår oftast bagaget i priset och man får ta med en (!) golfbag per person fritt. På KLM/Air France får medlemmar i Flying Blue ta med sig golfbagen fritt under förutsättning att flyget utförs av KLM/Air France eller något av deras dotterbolag. För att få ta med golfbagen gratis måste man printa ut en voucher efter att flyget är bokat.

klmsasturkishnorwegian