Alicante – old

alicante-18-vatten-200h

18:e hålet

Hotel Alicante Golf är på många sätt det perfekta resmålet. Vi bor på golfbanan. Golfbil ingår. En underbar sandstrand bara 800 meter bort. Flera restauranger i närområdet. Och direkt utanför hotellet finns spårvagnen in till centrum av Alicante. Lägg till det ett fantastiskt klimat där det mycket sällan regnar. Då har du det mesta man kan önska sig för en golfsemester.

Till Alicante kan du resa På Egen Hand eller med våra Plusresor.

 

 

 

 

Dubbelrum

Dubbelrum

Hotellet
Vår hotell Husa Alicante ligger direkt vid 18:e green. Det tar bara 25 minuter dit från flygplatsen.Rummen är relativt stora och mycket välutrustade. Alla har terrass med utsikt över banan. Wi-fi finns i hela hotellet.På gångavstånd från hotellet finn två supermercados och i området till vänster om hotellet finns flera restauranger som är öppna året runt. Ner mot stranden finns ännu fler restauranger och även bankomat.Via spårvagnen kan du ta dig till såväl det lokala centret som in till centrala Alicante.

 

 

 

Alicante hål 18

Alicante hål 18

Golfen
Runt Alicante finns det 14 golfanläggningar med minst18 hål. Så det finns mycket att välja på. Vi har valt ut tre banor men du kan självfallet välja till andra om du vill.

Vår mycket uppskattade hemmabana, Alicante golfklubb, är ritad av Seve Ballesteros och slingrar sig fram i bebyggelsen. Den är platt och relativt bred. Men bor man på hotellet ingår golfbil eftersom det kan vara en bit att gå mellan hålen.

Våra andra två banor är Alenda sydväst om Alicante och El Plantio som inte ligger långt från flygplatsen.


Du kan läsa mer om vårt resmål i vår broschyr Tips och Fakta om Alicante


Länkar

Alicante Golf Hotel – Alicante Golf  – Alenda Golf – El Plantio Golf


Filmer