PORTUGAL, Cascais (Lissabon) & Algarve

Här väljer du ankomstflygplats, Long Stay eller Skräddarsytt. 

OBS! Du kan välja Skräddarsytt på alla våra Long Stay destinationer! 

Long Stay är 28 nätter eller mer (ibland lönar det sig att boka Long Stay även om du bara kan vara borta drygt 2 veckor…).

Väljer du en Skräddarsydd resa bestämmer du resmål, avresedag, reslängd, antal golfrundor, transfer/hyrbil mm själv. Vi förbokar starttider åt dig (oftast bra tider, inte i ottan, om du inte vill!).

Välj ankomstdag och reslängd för att kunna få bra och prisvärt flyg. Läs mer här

Vill du spela andra banor, oftare (eller kanske inte så ofta) är det i allmänhet inga problem, vi bokar åt dig!

Flyg och hyrbil bokar du bäst själv (men vi kan boka flyg åt dig). På en del av våra Skräddarsydda resmål klarar du dig utan hyrbil. Vi bokar prisvärd transfer och även transporter till andra banor! Vid Long Stay rekommenderar vi hyrbil.

Välj ankomstflygplats och klicka sedan på Resortens namn och läs mer!

Hit flyger du med bl a TAP, Norwegian, SAS KLM/air France och Ryan Air.
++++ LONG STAY/SKRÄDDARSYTT
Quinta da MarinhaFin resort på golfbanan med samma namn. Här bor du i fina villor med ett eller två sovrum nära hotellet.
Spelar du mest på Quinta da Marinha behöver du ingen hyrbil. Vi ordnar transfer och till hotellet har shuttle till Cascais.
LagosDu kan också flyga till Lissabon och köra till Lagos, ofta ett bra alternativ. Tar ca 2,5 timmar.
++++ SKRÄDDARSYTT
Hotel BaiaLigger perfekt vid stranden i Cascais. Välj till rum med havsutsikt, härligt att sitta på balkongen och njuta av utsikten över havet och delar av Cascais. Gott om restauranger i området. Vi kan ordna flygplatstransfer och transport till banorna.
++++ LONG STAY/SKRÄDDARSYTT
LagosHär väljer du att bo inne i Lagos på fina Marina Club, med nära till allt. Eller på Buenavista Golf Resort strax utanför Lagos.